Nur Atirah

Sunday, 22 April 2012

pulang sudah .

Assalamualaikum 


hari ni dah kat rumah sendiri dah . jumpa wan , mak , adik2 . now , nak cerita perjalanan dari kolej sampai lah ke rumah . tengok kat sini . <here> . waa , pagi2 lagi dah kene bangun awal . sebab ade test MKT . soalan dia pusing2 , sampai tira pon naik pusing bila bce . hehe . oke ke tidak ? tunggu resultnye nanti . muehehe .


so , sementara tunggu bestfriend tira jemput , dengan suasana rumah yang sunyi , -yelah , housemate lain dah balik- , tira pon kemas satu rumah . uhh , dok bersungguh2 sapu , mop , basuh itu , basuh ni , >> kringggggg!!! kawan tira tu call . dah nak samapi katenye . hambek kau ! terkocoh2 tira bersiap . sudahkan semua tu dulu . dengan baju pon tak pack lagi . dalam pukol 2 gitu , tira pon pulang .


first , destinasi kitorang ke MITC melaka sebab nak p tengok pc fair . ingatkan  nak pergi beli laptop untuk adik , tapiii , tak jadi pulak . just tengok2 je lah . >sini< oke , lepas tu , kami pergi pulak MP . fuhh ade lotus tuhhh . doirang p buat drift pulak kat tengah2 jalan tuh . abis sesak !









perasan tak ade model cina kat situ ? seksi gilerr . diorang teman mamat2 drift ni . 

haa , lepas dah malas tengok , makan Md , main bowling , pastu dok teriak2 kat pusat karoke . sampai ke malam berjalan . tapi tira happy sebab dapat keluar dengan diorang . yelah , diorang cuti time tira study , dan sebaliknye .

now , kat rumah takdelah bosan . ade kawan2 teman . :) >>> last !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH