Nur Atirah

Friday, 6 April 2012

surat 'sayang' untuk awak .

Assalamualaikum .


siape pernah dapat surat cinta ? kamu ? anda ? haha . persoalannye , zaman skarang masih ade lagi mereka yang bercinta , masih menggunakan surat untuk berhubung ? ade ke tidak ? cube tolong jawab . Erk ? mungkin ade lagi kot . nak tunjuk jiwang gitu . huahuahua . tapi zaman sekarang dah canggih , handphone ade , laptop ade , internet ade , so  semua orang akan dapat berhubung dengan mudah . kan , kan ?


dah takde masalah . sorang kat utara , sorang kat selatan , still masih boleh berhubung ye tak ? contoh , anda suka dia , dia tak tahu . anda malu nak terus terang dengan dia tu . no tel dah tau , account fb on dah tau , haa , ape lagi , cakap je lah gune kemudahan yang ade . kan , kan . tapi , bagi tira , itu untuk perempuan lah .


nanti orang kate perigi cari timba pulak . tira bukan galakkan pon , tapi cume idea . haha . tira pernah buat ke ? korang pernah ke ? haha . kenape tira kate hanye untuk lelaki ? jap nak tanye . gentle ke laki kalau tackle perempuan macam tu ? hee , ntah , tira tanye je . jawapan nye terletak pada ...................... (ntah , tak tau) . haha


dan sebenarnye entry tira ni pasal surat cinta je pon . kat atas tu saje nak share sikit2 . korang rase kelakar tak biler dengar budak-2 bercinta ? sape-2 yang pernah couple mase zaman2 sekolah dulu , cube renungkan balik . mesti korang kate "alahh , budak2" . haha . dan korang cube bace yang bawah ni . ape pendapat korang ?



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

are_lin@yu said...

teringat masa sek dapat surat cinta siap berbedak lagi..kira nak wangi lettew..hehe

Misz Mieza said...

HEHEHE.. darjah brerapalah agaknya budak ni.. Mengeja pun tak betul lagi, ada hati nak bercinta.. Hailah, budak2 zaman sekarang ni.. Terlalu maju sampai mendahului masa..

cendol said...

sangat lawak

Ridzuan said...

kalau silap tulis...pakai lah liquid paper...baru nampak kemas skit tulis ..baru nampak lebih romantik gitu hehehe

shiema sufian said...

sangat kelakar, haihhh, budak budak (:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH