Nur Atirah

Wednesday, 20 June 2012

MEBA IS THE WINNER !!

Assalamualaikum .


sukan antara program (SAP) pon dah berakhir . seriously , seronok sangat ade sukan2 macam ni . bukan setakat peringkat sekolah je taw . kat universiti pon ade beb . hehe . tira pon ade join jugak . ape tu MEBA ? sebenarnya meba adalah singkatan daripada Member Of Bachelor Accounting . wahh , grand tak ? hehe .


semua pertandingan buat mase sabtu dan ahad . sabtu lepas , (9/6/2012) , tira join bola tampar . wakilkan meba . tira memang minat sangat dengan bola tampar ni . sejak sekolah lagi dah join . :)) . seronokk ! dari pagi sampai ke petang kat UiTM lendu tu . yelahh , kat kampus bandar ni mane ade kemudahan untuk sukan . ape2 program je , mesti nak p lendu nun .


haha , yang tak bley blah tu , niat ke sana nak p main bola tampar je . tapi tak pasal2 kene join group bola jaring . so ,  main je lahh . penat gak woo . abis netball , terkejar2 plak kat volleyball . clash jadual lagi . penat2 . dan akhirnya , kami tak menang untuk netball . tapi alhamdulillah , tira and the geng dapat johan untuk volleyball . seronok giler2 . meba johan weyy ! hehe .


satu juta senyum :)



then , ahad lepas (17/6/2012) , majlis penutup sukan ni . so , pada malam ni lah dapat tau juara segala juara kan . hehe . tira pon ade buat persembahan gak malam tu . menari nari . zapin+korea+one direction . hehe . mungkin ade gak yang tak perasan tira ade salah step mase menari tu . like3 . hehe . sampai pkol 12 gak lah majlis nye . penat sangat . tapi puas hati sebab meba dapat kekal kan kejuaraan dalam sap ni . yahoo . menang dengan 5 emas and plus++ . saya bangga jadi mebarian . :))


sebelum persembahan


barisan penari dan pembimbing

cheers+pemain bola+penari+penyokong


MEBA IS THE REAL WINNER !!

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH