Nur Atirah

Monday, 18 June 2012

terima je lahh

Assalalamualaikum .



ye , memang aku tak nafikan . betol ape akak tu kate . walaupun kadang-kadang sebelum ni aku cuba nak nafikan , sebab aku nak jaga hati dia . bagi dia peluang . mungkin die perlukan mase . tak biasa dengan keadaan ni . bagi die mengerti .



tapi until now , aku still lagi tak puas hati . macam tu jugak walaupun aku dah banyak kali bagi tahu . tau plak nak back up diri . heyyy , tolong lah . mase dah banyak terbuang dah . kalau lah aku repeat balik semua kate2 akak tu , mesti kau terdiam . baru kau tau yang sebenarnye .



tak gune lah alasan lapuk tu . alasan tu tak match dengan usia kau sekarang . kau sepatutnya dah paham . kalau aku cakap lagi sekali dengan kau pon , mesti kau masih tetap dengan pendirian kau . hemm .




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

cendol said...

kenapa kah ini?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH