Nur Atirah

Tuesday, 17 July 2012

home sweet home !!

Assalamualaikum .


RUMAH MANIS RUMAHH ! hehe , seronok , gembira , happy , excited , semua perasaan tu ade bila dah ade kat rumah . best kan kalau duduk kat rumah sendiri . ye ke tidak ?? hehekkk ! sekarang boleh lupa kepenatan final exam , lupa kesesakan jalan kat sebelah tun mutahir tu . waaaa , gembira nya cuti . hahaha .


then , alhamdulillahh , mission complete ! final exam dah berakhir . berakhir semester 2 bermakne tira dah lalui 1 tahun dalam bidang accounting ni . now , 3 years more to complete my bachelor in UiTM . waaa , lame tak , lame tak ? haha .


TAX , FAR , QMT , ECO , MKT , i will love you forever ! muahahaha . bak kate kawan tira sorang tu , naik sem 1 , yang kat matrik lupa . pergi sem 2 , sem 1 punya lupa . habis sem 8 , semua sem lupa . haha , abis tu nak bawak ape bekalan tok kerja ? pernah dengar study hanya untuk exam ? pernah ? korang rasa betol ke tidak ? haa ?


hmm , dah kat rumah ni , boleh la bagi mase yang banyak nak berbloging . kat u dulu susah sikit . busy . hehe . lepas ni , tiap2 hari boleh update ! update pon bende merapu ! hahaha . memang hobi saya la tu kot . hahaha . jap , nak tunjuk kat korang yang ni . >> INI



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Nazryn Mishar said...

huhu~ FAR tu snang je. HAHAHA! :D

cincin permata said...

haha , ye lah tu

Ika said...

study untuk exam? mungkin ade kot. heheh.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH