Nur Atirah

Wednesday, 18 July 2012

JANA PENDAPATAN MELALUI Says.com

Assalamualaikum.


oke , entry kali ni tira nak cerita sikit pasal satu kaedah yang korang semua boleh gune untuk jana pendapatan sendiri . tak semestinya perlu menjadi seorang blogger , mereka yang tak ade blog pon boleh join taw ! tira pon bukan lame sangat join bende ni , tapi yang penting , tira dah pernah cash out ! berbaloi jugak , senang2 dapat duet kan ! seriously , ni bukan bende tipu . kalau anada survey blogger2 lain pon , diorang akan kata bende yang same .

DAFTAR FREE >> KLIK SINI


mungkin blogger2 senior dah tau benda ni , tapi tira just nak inform kepada newbie . mungkin korang masih lagi tak tau kan . selama ni tira dok share je iklan2 tu , tapi tira tak invite korang . hehe , now , tira nak ajak korang join . jom jana pendapatan sendiri . so , tira nak sediakan sikit tutorial kat sinii . 


first , korang kene daftar dulu . >> DAFTAR . then nanti isi la detail2 yang diperlukan taw ! so , nanti akan keluar macam ni .


oke , kalau tengok yang tira bulatkan warna merah tu maksudnya boleh diklanlan kan lagi . then dia akan beritahu berapa hari lagi iklan tu valid . then bagi yang warna biru , " completed " means iklan tu dah takde duet untuk korang share lah .
so , korang pilih mana-2 satu iklan yang korang suka . korang klik >> " GENERATE MY UNIQUE URL "


dekat situ , korang boleh pilih mana2 tajuk iklan yang korang nak . then , copy lah url korang sendiri tu . lepas tu share lah kat mane2 yang korang suka . facebook , twitter , blog . selalunya satu iklan tu boleh dapat RM0.20 - RM 0.40 . kalau korang pandai iklankan , lebih masyuk lah korang dapat .

JANGAN LUPA DAFTAR >> MASUK PERCUMA


senang je . korang boleh percaya dengan says ni . then , kalau ade yang tak paham , boleh tanye tira oke . just leave your comment here . korang kene letak hard effort sikit tok dapatkan hasil . kalau tak caya , join dulu . jom tekan utntuk tira . HERE .


sebelum ni tira da pernah cash out sekali . nak bukti ? tira ade update dulu kat sini . ENTRY NI . so , korang sign up je dulu sekarang . jangan tangguh2 oke . dan tak lame lagi tira akan cash out buat kali kedua . tak sabar rase . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Aimi Farhana said...

iklan tu boleh share berapa kali sehari? atau satu iklan satu hari? gitu? lepas tu boleh ke share di group banyak-banyak untuk satu iklan?

Aimi Farhana said...

iklan tu boleh share berapa kali sehari? atau satu iklan satu hari? gitu? lepas tu boleh ke share di group banyak-banyak untuk satu iklan?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH