Nur Atirah

Thursday, 26 July 2012

RAMADHAN 6 : BERAKHIR SUDAAAA ...

Assalamualaikum .
Salam Ramadhan !


oke , tamat suda segmen yang tira buat . just 4 hari rasenye . em mungkin segmen ni sangat simple , then kurang penyertaan dari korang . hehe . tape2 , tira tak kesah , malah tira berbesar hati ppada yang sudi join tu wlaupun ade dalam last minit .


berdasarkan entry ni , INI , tira dah janji nak buatkan korang bloglist teman ramadhan . so , sekarang tira da tunaikan . bagi peserta , tira dah follow korang , click iklan2 korang . hehe . bagi 3 peserta terawal, tira dah janji nak bagi topupkan . oke , nanti tira blogwalking suruh bagi no tel ye :))


haa , lagi satu , entry yang best , tira nak bagi kad raya kan ? oke , blogger bertuah yang akan dapat kad raya dari tira ialahhh >>>> JOM TERJAH !!
dipagi yang indah ni , tira dah bace sume . tapi tira terlebih senyum pada entry dia . :)



now , jom bace kisah diorang . 

1- http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html
2- http://nurlyla-bloglist.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html
3- http://amaturdesign.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadan-by-atirah.html
4- http://ajoschannel.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html
5- http://yayahnasake.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html
6- http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/segmen-teman-ramadhan.html

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH