Nur Atirah

Saturday, 6 October 2012

Alasan untuk clash ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

post ni tengah femes kat fb sekarang . so , tira pon nak share jugak kat korang . hehe . just copy and paste lah kan . hanya dalam blcokquote tu .

ALASAN-ALASAN UNTUK CLASH CARA STUDENT, BEGINI LAA... ;P

Student Kimia : Saya banyak terdedah dgn bahan kimia, saya takut tak dpt beri zuriat. Kita berpisah eh? "

Student Fizik : "Saya belajar pasal fizik kuantum yg tak nampak, jadi saya tak nampak awak dlm diri saya. Kita clash"

Student Matematik : "Saya dah buat kira-kira guna limit function, mmg sampai sini saja limit perhubungan kita"

Student Biologi : Maaf, saya dah jatuh cinta dengan serangga dan tumbuh-tumbuhan. Bukan dgn awak lagi"

Student Pergigian : "Saya tahu yg cinta awak palsu sepalsu gigi palsu! Nyenyenye."

Student Perundangan : "Talk to the hand, see you in court!"

Student Sains Politik : "Awak dah tahu saya ni Pro-Aspirasi, yang awak undi Pro-M pasal apa? Kita break!!" LOL

Student Seni : "Gaya awak tak cukup abstrak untuk menambat hati saya. Maaf"

Student Pengajian Islam : "saya solat istikharah malam tadi dan sorry, awak tak ada dalam petunjuk masa depan saya"...♥

haha , kelakar gak . tapi tira budak akaun ! untuk budak akaun ape lak eah ? hehe . yang ni adalah antara alasan yang diberi oleh kawan sekelas tira .

Miftah Khairul aku-Student akaun- bila sy dgn awk sy pnye financial statement bnyk sgt expense la,lepas uh menyebabkan sy rugi..so,apa kata kita clash.?? hehe..
Hisyam Zaki-Student Akaun : "awak 
menyebabkan balance sheet saya terlebih catat, so kalau kita clash, bal. sheet saya balance! so kita clash eh? ^_^"
Redheart Awal- student accaunt - awak membosankan... so sy kene issued new share(cari baru)
copy paste jekk .



p/s: dalam kesedihan ni , ada juga yang menggembirakan .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Ridzuan said...

student sport science mcm ne plak??haha

SCA said...

hahaha..yg ni lawak

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH