Nur Atirah

Saturday, 6 October 2012

tentang rasa .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

satu rasa tu dah mula hinggap kat tira . hemm , rasa = perasaan . entah lah . tira dah mula rindu pada dia . kenapa dia tak online eah ? dia balikkah ? tak mungkin kot . mana dia hilang . tira ni dah mula rindu kot . ishhhh , kenapa perlu rindu pada dia ?


makin tak keruan jadi nye . bahaya ni . permainan hati ni kadang2 menyakitkan . merunsingkan . mengabaikan ! itu yang pasti . tapi tira yang jatuh keada yang pasti itu . dulu rasa ni dah lama dah mati . tapi dia datang balik sejak DIA dekat . happy nye rasa .


bila boleh happy macam tu lagi eah ? lepas ni dia mungkin ingin menyingkap kebenaran . tentang kejujuran . yup , takpe . tira dah bersedia nak bagi tahu yang sebenarnya . tetapi bilakah masanya itu ? dan tira tak sure sama ada selepas itu , masih lagi tak dia dan tira still keep in touch .


but , tira tau dia professional . bijak mengetepikan masalah yang remeh . yes, i know u can . tapi tira yang tak boleh ! maybe je . sebab ? saya lemah .  lemah tentang rasa . lemah tentang hati . mungkin tira jahat . ada satu benda yang tira tak habis nak luahkan . padahal bukan nya dia akan tahu kalau tira curahkan kat blog ni . kan kan ,.



takpelah . tunggu tira menghitung waktu . waktu mengungkap kebenaran yang sebenar2 nya . yang pasti , aku ingin berubah .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

kadang2 kita pmpn mmg lemah bab2 mcm ni. susah nak kawal. tapi sebelum bertindak awak cube reaxkan diri dulu dan cuba pikir betul atau cari lah kwn untuk luahkan dan mintak pendapat. mcm i kalo i x cuba relaxx dulu i ikut perasaan mesti i buat tindakan yang silap :) sory i x tahu apa yang u maksudkan sgt. kalo slh sory :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH