Nur Atirah

Wednesday, 17 October 2012

SAYA SUKA PRODUCT SUSU BERAS GIVEAWAY !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




haa , oke . kali ni tira nak tolong kawan baik tira ni mengesyorkan product die ni . korang pon tahu kan kelebihan susu beras ni . tak kan tak tahu kottt .. hehe . oke . jom join . bende ni korang tak perlu nak buat entry ke ape ke . oke . 
CARA PENYERTAAN : 
1) pergi ke link page gambar tu . DI SINI
2) like page and gambar tu dan tekan SHARE !
3) sila tinggalkan komen dengan ayat "SAYA SUKA PRODUCT SUSU BERAS AmaeiqaShop Page" sebagai bukti penyertaan anda .
4) pastikan anda tag nama amaeiqashop tu oke .
haa , mudah kan ? so jom joinnn !

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Mohd Shafwan said...

http://shafw4n.blogspot.com/p/bloggers.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH