Nur Atirah

Monday, 18 February 2013

Pou oh Pou

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ntah macam mana , tira terenjoy plak main satu game ni . nama dia Pou ! kalau sesapa yang pakai android tu maybe familiar kot dengan game nihh . hehe . tira baru je download . then try la main . syiookk woo . 

first time tira main game ni , tira cakap la sorang2 . cakap dengan pou tu ! hehe . adek2 tira da gase pelik . asyik tanya je "asal kau cakap sorang2 kak?" , "ape kena tah ngn akak aku ni, cakap sorang2" . HAHA . tapi tira wat tak peduli je .


now , tira dah sampai level ke 16 . seronok taw actually . bila up satu level , unlocked la satu benda . contoh macam kalau nak beli outfit ,kena sampai level tertentu baru outfit tu unlocked . sekarang , wallpaper untuk games , bedroom , hall , kitchen suma dah tuka . dah menarik sikit . hehe .


hehe , comel tak pou hijau tira ? siap pakai kot taw . mata wara kuning . kihkih . dah bg makan banyak2 dah . still belum jadi besar lagi .ngehngeh . try la main yer . tata~

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

umi said...

hahahaha.. saya pon main benda nih.. kita sama ^_^

Rahmad Mat said...

haha..comel jer tengok benda tu..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH