Nur Atirah

Wednesday, 17 July 2013

rosak , rosak !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


tira baru balik dari teman mail keluar tadi . hmm , kenapa ? sebab hp die rosak . korang tau kan kalau kita lock , guna unlock pattern tu . tah macam mana , si mail ni tak sedar gak nye guna tak betol . dah tak boleh bukak .

tu yang si mail ni call tira cakap pasal hp die . then mintak tira teman g gemencheh . nak kena format la maknenye . hp tu mintak masukkan gmail . tira dah sign in tapi tak boleh . sampai mencheh , kena tunggu dlam 30minit , baru siap . 

hmm , habis semua dala hp hilang . nak wat camne . dah kena . mail . mail . -,-


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

dear xila said...

rasa sygkan kalo gamba best2 smpn dlm fon ilang...wuaaaa

----- ----- said...

android kan..^^
kalau nk senang format jawapanya..

tapi kalau nak susah tapi tak hilang data kena buat recovery factory mode..data tak hilang tapi..
ermn..ssuh bergantung pada jenis henset..

Isabel Diaz said...

Takut pulak saya nak guna lock nie.. Kadang2 dye suka heng sikit..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH