Nur Atirah

Tuesday, 27 August 2013

awak , awak , nama saya bukan atikaa . hehe

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


selamat tengah hari . ni haa , tira nak cerita sikit . hehe . ade rakan blogger baru ni tegur tira . tapi dengan nama yang salah . ni mesti silap pandang ni ye awak . tira join segmen yang dia buat . tu yang kami dah saling folo2 tuhh . hehe
tapi tira rase macam dia ni kakak kot dari tira . tengok blog dia ada gambar baby . hehe . hai kak :) 

ehhh , jom ke blog kak amyma >> ramai2 follow yukk . amyma

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Amyma Omar said...

astagfirullahhalazim.. sayangggg ! hehe sori sangat sebab sala eja nama tu.. haha terasa sangat nie.. maw cepat sangat bw peserta dah tersalah eja.. hehe sori ye sayangs.. haha lucu nyaa,malu pulak kita.. wakakakaka thanx dah tegur kite.. ^^

Cik Ain said...

ok noted ahaha...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH