Nur Atirah

Wednesday, 21 August 2013

OHBlogger Blogger Baru

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Nama : Nur Atirah Bt Mohd Hafiz
Nama blog : Nur Atirah
Sebab pilih nama blog : sebab this is me ! :)
link blog :  itsmetira.blogspot.com
Bila tira mula berblog : Tahun 2011 kalau tak silap
Tujuan berblog : masa mula2 tu , tira saje je nak blogging sebab tengok adik2 punya blog cantik . so , tira pon cuba la berblogging . hehe
Sebab join segmen ni : em maybe sebab ia nya segmen kot . sapa2 je boleh join kan ? so , tira memang suke . heeh
jom like fanpage tira :) 

  

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

10 comments:

amir zahari said...

Selamat Bersegmen..^__^ semoga terpilih.. salam dari azstory..

Wak John said...

=)
http://mesrailmu.blogspot.com/

Cahaya said...

singgah sini..dr segmen sama..:)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

nor_farihan said...

salam perkenalan...dari segmen yang sama , good luck ya :)

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

Nao Mei said...

singgah teman

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

Aswan Azmy said...

Salam perkenalan..dari segmen yang sama..

http://aswanazmy.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

miya amira said...

salam perkenalan...dari segmen yang sama...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

MY@R said...

Salam pengenalan...www.tepakku.com

Chot said...

Guluck..selamat bersegmen ek

Nor Farhanah said...

Hi,dari segmen yang sama. selamat berkenalan. Gud Luck! http://akudot.blogspot.com/2013/08/ohblogger-blogger-baru.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH