Nur Atirah

Wednesday, 28 August 2013

Sungguh tira jeles !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


huaaa , sebenarnye entry jeles nih ! asal nak blogwalking je , mesti ade sesetengah blog tu update pasal dapat BE dari nuffnang . tira jeles woii . tira nak jugakk . hehehe . dah lame BE tak masuk kat tira punya akaun .

sekarang , laptop tira bermasalah sikit kalau nak bukak page nuffnang . tak tau lah kenapa . yang penting , masalah lappy kot . sebab bila bukak guna lappy adik tira , oke jer . En. Nuffnang , kenapa anda sunyi sepi je . haha . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

fasha said...

kalau en.nuffnang mengerti kan..hehehe

Norhasniza Khalid said...

hihihih..... cian tira ye, sabar tira,, ada rezekinya nanti, dulu mama pun jeles jugak bila sana sini bercerita pasal be ni.. kihkih

Ayu Zan said...

same goes with me tira.. ayu pun mcm tira..jeles.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hehehe...

Mimi Azirah said...

insyaAllah ade rezki tuh nti

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH