Nur Atirah

Saturday, 21 September 2013

berkelahhhhhh

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

yeahh , kejap lagi nak keluar berjalan . hari ni girls day out ! nak outing sama2 dengan classmate tersayang . pakat2 nak g berkelah kat pengkalan balak . dah lama cuti , sekali sekala nak keluar berjalan dengan member pun , best jugak .

kitorang pergi dalam 10orang . 2 keretaa . tak sabar ! nak snap photo banyak2 . then nak share kat sini . nanti rajin2 singgah blog tira okey . klik la nuffnang jugak . hehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Chot said...

Wahh..bestnya kelah... Hati2 same k

t.a.t.a said...

kenapa ambil gambar mesti nak kepit bibir? senyum je la macam biasa.

hahahah

siti zahara said...

wah!! seronoknya..hehehe

Hafiza AizZawa said...

bestnye berkelah..ok.. fiza isi penuh nuff kt sini..

t.a.t.a said...

chot, kau pi la kelah. tapi jangan lupa Jack eh. ia pun nak juga rasa air terjun ke sungai ke.

boleh?

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH