Nur Atirah

Friday, 6 September 2013

Hari ini Last Day

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


3hari je lagi class nak start . and hari ni last day tira ade kat umahh . hmm , malas nya nak balik melaka . tira balik esok sebab nak book rumah . naik bas jee . agak2 , tambang bas naik tak eak ? hehe .

lepas tu tinggal lah mak , wan , adik2 je . wan mesti la sedey sebab time adik2 g sekolah , wan tinggal berdua dengan mak . yang jadi masalah bila nak bagi mak sarapan . wan tak pandai nak bagi mak makan . sebab mak kan susah nak telan . nanti klau mak nak ape2 , wan pon tak pandai nak dengar . sebab kami adik2 je paham ape mak cakap . cam ne tu ?

minggu depan balik sini balik . bukan rajin , tapi memang nak balik . barang2 naik sem ni , blom ade sangat . bukan takde semua . takpe lah , tira dah biasa uruskan semua sendiri . memang dari kecik kena berdikari buat itu ini . alhamdulillah . walaupun tira anak kampung , bila belajar kat bandar , perkara yang tak elok tu , tira tak terikut .

nak balik esok , tapi barang2 belom kemas . hm , nak cuti lagiiii ..


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Eellee Beauty & Health said...

selamat memulakan sem baru tira ^^

http://bit.ly/15DRnBr

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH