Nur Atirah

Friday, 22 November 2013

Ustaz Abdullah Khairi

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

lately nie , tira suka sangat dengar ceramah dari Ustaz Abdullah Khairi ni . best woo . cara penyampaian isi dia sangat seronok lahh . kalau lah berpeluang nak dengar ceramah dia face to face , wooo , best ! alangakah indah nyaa . cehh , heheh .

seronoknya part tang mana taw , kalau ustaz ceramah , mesti tak ngantuk . tu comfirm ! sebab ustaz pandai berintonasi , selitkan selingan yang boleh anda gelak terbahak punya lahh . haa , nampak tak kesoronokan kat situ ? hehe .

yang tira perasan , setiap kali ustaz berceramah , tak tinggal ayat "hidayah milik Allah" . setiap kali ustaz bercerita tu , dalam cerita , ada ceritaaa .haha , paham tak ? contoh kalau tengah cerita pasal hujan , dalam dok cerita hujan tu , ade sebut pasal kayu , haa , ustaz tambah cerita kayu dulu . baru sambung balik cerita hujan . hehe .

lagi satu , kalau time ceramah ustaz selalu tanya . hampa nak ka tunggu sampai pukol 2 pagi . jemaah yang datang dengar ceramah tu kata lah 'sangguppppp' . mana tak nya . dah ceramah ustaz best ! lama mana pn takpa dehh . hehe . la tu la ustaz buat lawak . ustaz kata 'hampa tunggu la , sy nak balik' hehe .

alang alang hari jumaat ni , jom la dengar sikit2 . 


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

msredcheesecake said...

ada jugak dengar ustaz ni.... dia kalau bagi ceramah selalu nampak bersemangat n bersungguh2....

Hafiza AizZawa said...

ustaz2 sekarang mmg pandai tarik minat generasi muda...

Farah Waheda Wahid said...

baru first time ni tengok dan dengar...menarik juga...

Khir Khalid said...

T kasih diatas perkongsian yg menarik & bermanfaat ini. :)

Ismail Aziz said...

masehh..saye ske gk..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH