Nur Atirah

Thursday, 21 November 2013

muka mengelupas lagi

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


ni la masalah tira kalau berjemur tengah panas . tapi yang peliknya dah sebulan dah ta nak elok lagi muka ni . ehh , jap ! bukan mengelupas teruk ehh . hehe . adelah sikit mengelupas yang nampak bila pakai2 bedak tu . at last , g kelas takde bedak tempek kat mukaa . 

tira berjemur bukan saja2 . alaa , masa pergi KARISMA uitm hari tu kat terengganu , main tengah panas . plus balik melaka muka dah gelap . hehe .berbelang gilaaaaa . tangan pun sama . kelakar ! tira main volleyball . kalah atau menang ? ececehh , nanti tira story next entry k .

dah tu tira cuba lah kollagen yang duk jual tu . alhamdullillah . okey dah muka . belang pun tak de sangat dah . muka licin . takde jerawat . bagus gak kot . tau tak yang mana ? yang nii .


tapi mengelupas kat muka ni ade lagi sikit . camne eah nak buat . tau dakk ?? 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Arra Ahmad said...

Arra pakai bio oil je kat muka.hihi

Yumida Huda said...

aah kan atirah, klo kita kena cuaca panas dlm tempoh yg lama sure kulit wajah mengelupas, bila make x cantik, x licin
hmm kena olwes pakai pelundung uv kan, pelembap pun ok

Hafiza AizZawa said...

kene pakai pelembab yg ade UV protection..

Cikgu Norazimah said...

CN bila kena sunburn ni, balik rumah jer mesti terus pakai mask garnier sebab pedih tau muka jadi menggelupas, then letak timun hancur kasi muka tak merah, dalam beberapa hari hilanglah menggelupas tu

MG schmidt said...

pakai sunplay la xpon pakai purdah ..hehe *gurau*

btw,
MG nak carik folower ke 500
jom ! MG nk ckupkan folower nk buat GA worth rm500 :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH