Nur Atirah

Friday, 7 February 2014

Geram bila reading list tak muncul

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Dah banyak kali tira refresh blog ni . Same jeee . Tak nak keluar jugak . Hal ni la selalu jugak tira kena . Korang pun sama jugak kah ?

Kenapa eahh ? Susah la macam ni nak baca new entry korang . Arghh . Korang buat mcam mana kalau jadi gini ?



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Tashira Sha said...

slalunya refresh je sampai dapat. kalau masih tak dapat lagi mmg dah tak ada mood lah nak bukak lagi. haha

nadia said...

Selalu sangat Tira.
Geram juga.. huhu.. ingatkan nadia seorang je ada masalah macam tu.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH