Nur Atirah

Saturday, 1 February 2014

Harapan Berkecai.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dari dulu tunggu dia . Tak sabar nak dengar berita gembira tu . Tapi sekarang baru tau dia tak sama dengan tiraa . huaaa . 

ni kes kawan tira la dapat sambung degree dekat Uitm Shah Alam . Tira mengharap sangat Dayah dapat sambung degree dekat tempat tira .. Nanti boleh duduk rumah sama sama . Balik rumah sama sama . 

Hancur berkecai harapan gua . Hmm . Ade sebab kenapa tira nak kan semua tu . Macam mana sekarang nieeeeeee ??? Helpp .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

Zara Nurhaidah said...

huuu.. xpa.. nnti ble dapat kawan lain kat kampus. tp.. xsama laa ngan kawan yg dah sdia ada kn.. ^^

timm_bill said...

xpe..cari la kwan baru..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

SyamimiNazifa said...

in shaa Allah, ada jalan :)

munirah rahman said...

tahniah. belajar elok2 ye :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH