Nur Atirah

Wednesday, 19 February 2014

Nuffnang - 3 BE still on going

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Alhamdulillah . Dalam usaha nak baiki balik kemurungan blog ni , melekat jugak BE untuk tira . Thanks Nuffnang ! terima kasih banyak banyak . 

Setakat ni ade 3 iklan on going . So , kena jaga elok elok lah kan . Harap harap usaha tira tak melentok lagi . Hehehe . Kadang kadang sifat malas tu ade je muncul . So kena tangani betul betul .



Ehh , sementara tu , nak ajak / jemput join segmen yang simple ni . Dapat masuk bloglist kat blog tira . Hehe . Sudi sudikan diri ye :)

SEGMEN .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

mama amir said...

Alhamdulillah...semoga murah rezeki selalu...^_^

Asha Lya said...

insyallah nnt kita join

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezeki

Nur Atira said...

@mama amir

hehe , terima kasih mama :) mama la selalu support tira :)

Nur Atira said...

@Asha Lya

okey , bila bila je awak :)

Nur Atira said...

@msredcheesecake

alhamdulillah :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH