Nur Atirah

Sunday, 16 September 2012

Bila kesorangan .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


bila dah sorang2 ni , mulalah bosan . tak tau nak buat apa . online pon bosan dah . facebook dah bukak , twitter dah bukak , blog dah bukak . blogwalking ? penat dah . semua dah buat . ngadap laptop je . kalau korang bosan cam tira ni , korang buat ape eah ?


adik2 tira semua takde , keluar . tinggal dengan mak je ni . tira tak masak hari ni , sebab lauk kenduri semalam ade lagi . lagi pon takde orang kat rumah . korang dah makan tengah hari ke ? makan ape ? hantar tira sikit bolehh ? hehe . cakap pasal makan , dah tengok ni belom ? INI .


dah bosan macam ni tak tau nak buat ape lagi . nak keluar , nanti mak tinggal sorang . kalau tira kat melaka tu lagi bosan . dok terperap je dalam bilik . kadang2 tira ade gak nak tengok movie ke ape . tapi bila dah tengok separuh , rasa bosan . hehe . hadoii , nak buat ape ni eah ? makan yukkk !!

nampak tak MR. ni pon sorang2 ? hehe


JANGAN LUPA JOIN

GA SYAWAL

SEGMEN AKU SAYANG KAU , SAHABAT

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

muhammad asyraf said...

Tengok tibi? dah? hahahaa..

Nur Atirah said...

@muhammad asyraf

hehe . tgk tb ngn tgk movie same je . nnti bosan jugak . ngee :) . klaka lah .

babycomel said...

tengok apa yg kita suka tengok. confirm tak bosan =)

cweet pinky said...

hahaha , klaka larr , CP kalaw bosan tidow jerr , kalaw tak pown tgk vid korea then ikut dance sekali , hahaha ~ dah try ? hehehe ~

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH