Nur Atirah

Friday, 7 December 2012

same goes to me !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


arrgghhh . know what ? baru la ni aku dapat tengok cerita tu . alaa , yang lisa dengan tomok dok berlakon sama2 tu . yang macam romantik but for me , bukan setakat tu , sweet pon ade jugak ! haha . ape ? aku tak peduli oke , cite tu dah lame ke ape . tapi yang penting tajuk nye still "Istanbul Aku Datang" . haha .


then , ape yang bersungguh2 untuk aku update ni , kemain laju je jari2 ni menekan2 keyboard ni ha . tade dah pikir2 lagi . haha . aku nak komen pasal cerita tu lahhh . like same goes to me . ape yang same? haha . bila die dah sama dgn laki2 yang bari dia kenal tu . so sweet !


grr , haha , aku ade perasan yang ade satu scene tu tunjuk gambar diorang . means diorang dah bersama sejak sekolah lagi la kot . bertahun2 , tapi akhir nya , tetap tu bukan jodoh die . kahwin jugak dengan orang lain .



bukan aku nak samakan 100% . no no no . tapi nak cakap kat sini kalau kapel lama pon , bertahun2 *macam aku la sebelum ni kot* tapi tak bahagia . tak jadi jugak . at last , pergi kat orang lain . kan kan kan . 


wehh , sweet and more sweet sweet bila lelaki B tu kate "awak , saya tak kan mintak awak peluang kedua , say cuma mintak satu peluang" . tettt , jatuh hati saat tu .. grrr , awak awak macam tu tak ? hahaha . *suka actually*


but never mind . movie je kot yang tadi . wake up girl ! jangan berangan . haha . wait for that moment . #ehh , ni tade kene mengena ngn movie tuh . ngeee ~ last . smile no matter what happen . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

cweet pinky said...

CP pown ade bwt entry pasal citerr nih , nice but not really nice 4 me :P

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH