Nur Atirah

Monday, 29 April 2013

BAYI DIHUMBAN DARI TINGKAT 5! BERKECAI KEPALA..'ANGKARA MANUSIA BERTOPENGKAN IBLIS'!!

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



JIKA DIBANDINGKAN HAYAWAN PON MUNGKIN TIDAK LAYAK, MANUSIA YANG SANGUP BERBUAT SEBEGINI SESAMA MANUSIA ! KEMANA HILANGNYA SIFAT KASIH SAYANG SEORANG MANUSIA YANG TELAH DIANUGERAHKAN OLEH NYA???

Kekejaman jenayah buang bayi ibarat mencapai tahap kemuncak apabila seorang bayi lelaki yang masih bertali pusat ditemui mati dengan kepala berkecai dipercayai akibat dicampak dari tingkat lima sebuah pangsapuri di Sentul Utara.

Bayi berkenaan dipercayai masih hidup sebelum dicampak. Dipercayai bayi itu dibawa seseorang ke tingkat lima pangsapuri berkenaan berdasarkan kesan darah yang ditemui di tangga bangunan itu. Penduduk yang menemui mangsa, Ahmad Azhari, 34, berkata ketika itu dia baru meletakkan keretanya di tempat letak kenderaan di bawah pangsapuri berkenaan. Menurutnya, ketika berjalan menuju rumahnya, dia melihat benda seakan-akan bayi terbaring di tepi tong sampah di atas jalan.

“Saya pada mulanya menyangka benda itu anak patung, namun pelik apabila melihat ada kesan darah. Saya kemudian berjumpa jiran yang berada berdekatan dan menyuruhnya memeriksa objek itu dan terkejut apabila mendapati ia mayat bayi,” katanya ketika ditemui di tempat kejadian.

Jirannya, Mokhtar Ahmad berkata, ketika melihat mayat bayi itu dari dekat, hatinya amat tersentuh kerana terdapat kecederaan teruk pada kepala bayi itu. Tak sangka ada manusia tergamak melakukan perbuatan kejam ini,” katanya yang melaporkan kejadian itu kepada polis!

*ish ish ish . ape nak jadi lah . bayi yang tak bersalah ni jadi macam ni . moga kamu ditempatkan disyurga . amin .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Anonymous said...

kejam nyaa. >.<

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH