Nur Atirah

Monday, 29 April 2013

Sakit Datang Kembali.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


first sekali , tira nak ucap syabas kepada diri tira sendiri . *clap your hand* :) hehe . sebab ape ? sebab tira berjaya datang kelas hari ni . full ! ehh , bukan sepatutnya memang kena g class ke ? wahaha . okeyh . meh sini tira nak share . 

actually semalam , sakit tira datang balik . sakit ape ? sakit dada ! sesak nafas , semput , dan sewaktu dengannya . fuu , bagi tira la , ni kali kedua tira kena teruk macam ni . first dulu sebab tira makan udang ! udang galah yang besar tu . tira actually memang alah dengan udang . tapi makanan laut yang lain ,oke jee . udang je tak boleh .

then , untuk yang ni , tira tak sure kenape . datang mengejut . same je keadaan macam yang dulu . susah nak bernafas . tak boleh tidur . kerap batuk . tira rase mula2 nak kena tu waktu maghrib sabtu . malam tu dah start tak boleh nak nafas . tira dah agak tira kena .


tapi kat umah , tira takde pon bende alah yang sedut2 tu . HAHA . yang untuk orang semput tu . malam tu memang tira tidur duduk ! bayangkan la seksa nya tira nak menunggu nak siang . then esok nya tira pergi la klinik and ambil oksigen .

petang tu dah kena balik melaka . dengan condition tira yang tak berapa nak sihat , makcu tira offer nak hantakan smpai melaka . hoyeahh . tak payah susah2 naik bas . *thanks makcu :)* malam , tira kena lagi . batuk sanan , batuk sini . sakit sangat . tira dah makan ubat dah . tapi still gini .

hari ni tira rase macam tak mau g klass sebab tira nak p klinik semula . tapi disebabkan kelas pukol 8 tu batal , tunggu klas pukol 10 , tira rase dah bermaya . gagahkan lah diri ni untuk g klass . fuu , alhamdulillah . selamat . takde ponteng class . presentation tadi pon , tira tak puas hati sangat . sebab tak dapat nak cakap kuat2 . penat nak tarik nafas . hmm .  thats all . :D


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

No comments:

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH