Nur Atirah

Thursday, 12 September 2013

Dah beli P1 . yeahhh

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

hari ni syokk , ade satu class je . so , petang boleh la rilex2 . lepas class ape lagi , berjimbaaa . haha . ehh , takde la berjimba sakan . tengah jimat nieee , biasiswa tak masuk lagi . kering2 . habis je class , berdesup pergi Jusco Bandaraya Melaka . sapa pernah pergi ? hehe .

tujuan utama nak beli p1 . nak kongsi dengan budak rumah la kirenye . actually tira ade broadband . tapi nak letak sim tu dalam handphone . malas pulak nak bukak2 , letak hp , letak dlm modem . leceh ! alang2 ade member nak share , share ramai2 . hehe

tira guna yang plan terbaru tuee , hee , nuffnang pon ade kot keluarkan iklan tue . lepas tu boleh berblogging laju2 . yeahhh . boleh download running man dengan jaya nya . kahkah . ehh korang pakai paln ape pulak ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

DIARI FARISHA said...

lepas ni boleh la slalu update blog :)

Farah Waheda Wahid said...

akak pakai celcom broadband jer...so far so good...

Ρυαи Gојεѕ said...

wa best! ^^ PG pun ada tanya kawan2 PG yang pakai P1 kan, memang laju dan best je ^^
ok! lepas ni blh berjimba2 kat blog PG sama :D

Erna Eer said...

tira belja uitm kampus bdr ke?? hehe

p1 bgus x??

Nur Atira said...

@Erna Eer

hehe , aah . oke je pakai p1 . tu sebab beli . hehe

timm_bill said...

Mcm tringin je nk try P1..
Dlu guna clcm..then skng mxis..
Area srwak sush sket..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH