Nur Atirah

Monday, 7 October 2013

Bukan senang nak tarik pelanggan .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


baru je jinak2 nak berniaga online ni . actually sejak ari tu tira nak berniaga tapi nak carik masa sesuai tu belum ade . and now , masa tu dah sampai . nak carik income lebih sikit , kena lah rajin . ye dokk . 

now , tira ada bukak page meniaga online . nak singgah ? jom lahh . cari TMF chopshops. hehe . baju2 yang cantik dan harga yang berpatutan . singgah dan lihat okey . nak tarik pelanggan ni bukan senang . yang penting kena rajin dan terus berusaha .

jangan lah give up awal2 . baru setengah jalan , dah malas ! harap2 tira dijauhkan dengan sifat yang begitu . tira ade azam sikit ni . so ,kena lah byk bersabar . doakan tira :)


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Crew Fathi said...

Biasa la tu.. pelanggan kan banyak ragam.. Kena la sabar sikit.. Hee.. =)

Farah Waheda Wahid said...

one of the skills that you must have is the power to influence...tak apa sabar pasti ada rezekinya tu nanti...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH