Nur Atirah

Monday, 7 October 2013

Mudah-mudahan rezeki itu berkat.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


seperti yang korang sedia maklum . sekarang ni tira dah tambah satu kerja lagi . dah ade online shop la katekan . jadi nyee , tira berharap sangat , jalan atau cara yang tira lakukan ni mendapat rezeki yang berkat . tira bukan borong dari supplier . just tira jadi agent dropship .

alhamdulillah , walaupun baru lagi , rezeki tu sentiasa ada walaupun sikit . biz topup tira ? ehh , still berjalan macam biasa . biz topup tu senang je . actually , tira boleh je daftar kan agent bawah tira . tapi part yang ni , belum sampai masa lagi . nanti bertambah2 busy plak tira . hehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Nao Mei said...

Alhamdulillah.,..rezeki kalau berkat memang sikit pun jadi banyak dear :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
moga tira sentiasa dimurahkan rezeki

piqa da bajitos said...

mudah-mudahan berkat
amin

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH