Nur Atirah

Monday, 7 October 2013

food testing

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


arghh , penat ! haha . asal setiap kali balik dari kelas je mengadu penat . tak baik kan . hehe . kan pergi kelas tu untuk menuntut ilmuuu . 

actually tadi kelas International Business , IB , ade food testing . satu group kena bawak 3 jenama yang berbeza untuk satu produk . contoh macam group tira , kitorang serve mee segera . jenama yang ada , mee saji , mamee and cintan .

then group lain pon macam tu jugak. ade yang bawak coklat , roti , kopi , sweet , air gas , macam2 lahh . so , setiap kumpulan kena teka sendiri rase tu . seronok jugak . yang tak suka nak rasa susu . entah jenama ape yang diorang bawak , tak sedap okeyyy . 

yang teka paling banyak betul akan dapat hadiah . group tira ? haha . lidah fail sumenye . hahaha .




Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

piqa da bajitos said...

best gak camtu
uji lidah
hehe

cweet pinky said...

hahahaha !! bestnyer , nyum3 !!!

Cikna said...

Bestla dpt testing food...;-)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH