Nur Atirah

Wednesday, 22 January 2014

Nak kawen dah .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Terasa kejap je dah besar . Dari kecik kecik dulu , yang suka main kawen kawen kan . Then now , memang dah boleh kawen betul betul dah pun . Hmmm ...

Tadi , beep ! satu mesej masuk dalam group whatsapp kelas . " korang free tak 31hb ?" Dan memasing , wahhhhh ecah nak kawen dahhhhhh !! ecah tunang dah lame dah . Now , alhamdulillah dah sampai mase nye untuk dia langsungkan majlis .

Memasing dengan riang hati nak pergi . Tira pun nak jugakkkk ! Nak pergi , bukan nak kawen . Hehehe .. tapi tapi tapiiiii , 31hb tu tak freeee . Huaaaa . Camne ni . Hari tu kena jemput adik dekat PLKN sane . Ottokee ?

ecah ni member baik tira jugak . Kalau buat group , memang dengan dia je selalu . Then kalau keluar mane mane pn , naik kereta dia . Ecah ni setia orangnya . Bagus dia kawen . Tira bila lagi ? hehe . ENtahhhhhh .



Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

TelingaBulat said...

xpe pasni turn tira plak ;p

TelingaBulat said...

xpe pasni turn tira plak ;p

Asha Lya said...

tahniah kawan tira..tak apa insyallah nanti ada juga tu jodoh tira

Farah Waheda Wahid said...

bila kawan kita dah nak kahwin tiba2 kita terasa masa tu memang cepat betul berlalu... akak pernah rasa dulu lepas terfikir bila pula turn kita... ahakss

Chot said...

thniah utk kawan tu...dan utk tira..InshaAllah jumpa jodohnya nnt..hihi

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH