Nur Atirah

Wednesday, 22 January 2014

sendiri masak , sendiri tak makan

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


huh , memang dari dulu tabiat tira ni . sebab ape ? entahh . masak bukan main beria , lepas tu , biakan je . tambah tambah lagi , umah tira bukan jenis makan sama sama dengan semua orang . yelaa , bila adik adik dah pergi sekolah , diorang balik nanti , baru ambil nasik sendiri .
dah terbiasa macam tu . then kalau hari cuti pun , benda yang sama . even semua orang dalam rumah , dah lepas masak , let go macam tu jeee . masak tengah hari , petanggggggg nanti baru makan . 


alhamdulillah , takat ni , adik adik tira dah boleh kedapur . nak buat bini ? maaflah . tak lepas lagi . hehe . even diri tira sendiri pun belum boleh lagi . haha . orang nyee ? ehh , tira dah berpunyee . :D 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah tira dah berpunya yer??? tahniah dan semoga berkekalan...

TelingaBulat said...

ala baru nk ngorat tira ;p

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH