Nur Atirah

Wednesday, 22 January 2014

senyap sunyi jeee

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Bilalah diorang nak balik dari sekolah ni . Bila adik adik takde kat umah , rase sunyi jeee . Then , tak tau nak buat ape . Tapi kalau diorang ade kat umah pun , same je . bukan ade buat ape ape pun . Hahaha . At least diorang ade jugak la depan mate kan .

Hmm , agaknya camtu lah perasaan mak mak yang rase lega bila anak ade depan mate kan . bila dah jauh , rinduuu . Tahun ni yang masih bersekolah Yana dengan Adik je . sorang Form5 , Adik Form2 . Tambah tambah lagi hari ni hari rabu . memang ke petang la baru sampai rumah kan . 


Ingat lagi mase sekolah dulu , selalu naik bas ulang alik . kalau bas balik ade 2 trip , tira akan naik trip pertama , dan ekot balik untuk trip kedua . haha . punyalah nakal time sekolah dulu . tapi tetap dengan jawatan Penolong Ketua Pengawas . 

driver bas tak marah ke ? Ehhh , tak lahh . Tira kamcing dengan Abg Sham . mase tira Form3 , PMR dapat result bagus , dia siap bagi hadiahh . haha . almaklumlahh , Sebenarnya kitorang ade bau bau bacang gitu . tu yang baik tueeee . hehe .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Nilam syapina said...

olololo ... dah makin sunyi ka

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH