Nur Atirah

Friday, 30 August 2013

Countdown : tinggal lagi beberapa hari je lagi .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hmmm , siang malam , siang malam , dah bulan ogos . lepas tu september dan seterusnyeee . pejam celik , pejam celik , dah nk dekat 2 bulan tira dduk umah ni goyang kaki tak baca buku . hehe
ni tinggal bape hari je lagi nak naik semester baru . part5 . bila pikir2 balik , kejap je tira dah sampai ke Part5 . masuk tahun ke3 untuk capai degree tira . alhamdulillah semua oke . lulus takda repeat paper . sabtu depan dah kena daftar umah . bermulalah kehidupan seorang pelajar semulaaaaaa . 

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

Erna Eer said...

same lah kite tirah.. =) awk belaja mane? hehe

Nur Atira said...

@Erna Eer

saya belajar uitm kampus melaka :) hehe awak student mane >

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH