Nur Atirah

Thursday, 22 August 2013

Siapakah gerangan blogger bernombor 1234 ini ..

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


alhamdulillahh . makin hari , makin ramai jugak followers tira ni . hehe . biasa lah , newbie kan . kena rajin kalau nak gain followers ni . nak dapat yang setia pon susah . now , tira tertanya tanya , siapa lah followers tira yang no 1234 ni . cantikkan no tu ?


hehe . so , sebagai penghargaan , tira pon nak jugak follow blog dia . yang menjadi tanda tanya tira , bila bukak kat gambar tu , takda pon link blog dia . aishh . masalah ni . 


so , siapakah gerangan ekin schmidt nihh ?? tira dah tengok kat cbox . takda jugakk . hmm . melepas pulak nak tambah kawan lagi kan . 

*nota untuk ekin , kalau awak baca entry ni . awak cbox la saya k :) jangan lupa letak link blog .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

ekin schmidt said...

hahaha..
takde ea site link?
sbb tu dashboard lama.
kalau yg baru terus connect kt G+
ntahla tira..blum dapat dikenalpasti lg mne pergi nya link sy tu ..huhu..

hai! salam kenal dr MG
nsib bek je napak entri ni td :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/

jemput2 lah singgah kt blog ea :)

fasha said...

ala sayang nye dah trlepas 1234..hehehe..anyway..newbie pon kejap dak lebih 1k..gud2..
done foolow u..salam kenalan =)

Nur Atira said...

@ekin schmidt

laa , awak rupanyaaa . hehe . okehh , saya nak p terjah blog awak .

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH