Nur Atirah

Thursday, 22 August 2013

tak boleh bukak nuffnang kat google chrome.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


haa ,petang tadi tira ade buat entry pasal nuffnang tak boleh nak login . BACA . tira dah berhari2 nak buka tak dapat . so , pelik la kan . so , lepas dah baca komen2 rakan blogger lain , tira terniat plak nak bukak page nuffnang tu guna internet explorer .

aikk , boleh pulakkk . selama ni , tira memang pengguna tegar google chrome . yang tak leh bukak tu kat google chrome lah ! asal eah ? kat IE boleh plak . hmm . leceh la macam ni . laptop tira ke masalah ? hmm


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Chot said...

Td guna chrome mcm dah bole bukak..errr..eh..cnfrm ke chrome ek

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH