Nur Atirah

Tuesday, 10 September 2013

dilemma Hari Jumaat .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


arghhh , sebelum start sem hari tu dah boleh tgk timetable dekat icress . sepanjang semester , ade jugak susunan jadual yang best . and sem kali ni tak syokkkkkk . hehe

dah 2 sem kelas tira dimanja manjakan . setiap jumaat takde kelas . soo , hari khamis petang dah boleh balikkk . "untunglahhhh" , bak kata student class lain . hehe . tambah2 pulak yang buat timetable , coordinator class tira . memang pandai dia manjakan student class dia . hehe .


tapi kali ni , takde untungnya lagi . dengar kate , coordinator dah tukaaa . huaaaa . hari jumaat dah tak boleh nak rilex2 . jadual dah tak syokk . kelas sampai petang . if nak balik rumah minggu tu , mesti balik lambattt . kesiann .


kelas pon dah makin awal . pukol 8 woo start kelas . macam sem2 lepas , start pukol 8.30 . itu pon dah selalu lambat . ni kan pulak pukol 8 , lambat macam mna lah jawab nye nanti . hehe

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Lieya Von Jay said...

belajar rajin2 yer dik ^_^

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH