Nur Atirah

Tuesday, 10 September 2013

Diorang selalu salah anggap .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hehe , actually hari ni dah 2hari start kelas . start semester baru . paling dasyat , dah ade homework . kahkah . tapi kali ni tira nak cerita tentang hostel yang tira duduk . 


see ? k , ini adalah apartment yayasan melaka (AYM). kalau student2 kat sini panggil "ayam" je . kalau naik teksi , cakap je ngn pakcik tu "nak balik aym" . haa , tau la dia nak antakan .

actually , apartment ni betul2 depan UiTM ni . so , kalau orang luar tengok , mereka akan cakap ni hostel budak UiTM . actually takk . kat sini kadang2 ade kes2 buruk berlaku lah jugak . so , secara automatiknya , student UiTM yang akan dpt nama buruk .

hello ,kadang2 geram jugak dngar kan . hehe . yela , ramai lagi kot student yang ade . student MiCost , KYM . so kenapa student UiTM je yang kena dapat nama free ? kalau benda baik takpa jugak . hmm . tu lah masalah kalau diorang dah salah anggap .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Hafiza AizZawa said...

hehe..biase la.. klu dah duk dekat2 cm tu..

Khir Khalid said...

Semoga dilapangkan pemikiran utk menerima pembelajaran & dipermudahkan segalanya utk kehidupan.. amin.

azimahshukor said...

seriously???!!! xpe...sabar byk2 ye. sye student KPM Bandar melaka. Kita satu area :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH