Nur Atirah

Tuesday, 10 September 2013

kalau blogger tak update blog

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

masalah tira yang ni lah kot . masalah bosan . bosan macam mana ? hmm , kalau sorang blogger tu tak update blog . cara tira blogwalking lain sikit . tira suka terjah entry2 kat dalam bloglist yang ada dalam blog tira . 

tu suma sebagai tanda terima kasih sebab join tira punya segmen dulu . actually boleh je nak BW kat home kan . tapi tah lah . tira prefer nak BW dulu blog2 yang ade dalam bloglist tu . better kot . so , kalau ter;ebih rajin , baru lah g BW kat tempat lain . so , kalau blogger tak update blog , tira nak tinggalkan komen camne ? kan ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Chot said...

Eh.? okla...nnt kita update...hahaha

MAY said...

sometime,perubahan dlm hidup menyebabkan kurangnye update blog..dlu bujang hari2 update..bile kawen sehari sekali..bile ada ank, kdg tu seminggu sekali.je...komitmen byk...

Fizi Zaidi said...

tingglkan jejak dh ok :)

||aLeaSaRa|| said...

hye sis,mungkin kawan2 tu busy kot.yup,tinggalkan jejak pun ok tanda kita dah singgah up trafik :)

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH