Nur Atirah

Friday, 23 August 2013

MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D





GIVEAWAY ni akan berjalan selama 2 minggu sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB
 |AHKAKGOJES | DJH |

BLOG SPONSOR*WAJIB

 Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

Mohamad Khairil said...

Thanks join.Saya mintak maaf sebab wak perlu copy balik coding tadi.Sebab saya dah edit yg baru,dengan penambahan sponsor.Maaf :D

Farah Waheda Wahid said...

all the best tira... *_^

nur wanda Shuhada said...

Jemput . Done follow :) goodluck dear :*

1.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html

3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html

4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html

5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/08/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

Tasha Aqisha said...

dari GA yang sama.. done follow sini.. follow me back..
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/08/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

Afiys Ase said...

Assalamualaikum . Ifa datang dari segmen yang sama . Selamat bersegmen . Gud luck ! N comel blog :D

Jemput singgah :)

http://ifamustache.blogspot.com/2013/09/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH