Nur Atirah

Friday, 13 September 2013

dah makin rasa sakitnyaa

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

adehh , badan ni dah mula sakit2 dah . gerak kanan sakit , gerak kiri sakit . ni suma sebab training volleyball semalam . dah lama tak training la katekan . tetibe je kena push semalam dengan coach (tira panggil wak je) . wak memang okey je ngn kitorang suma .

masuk kali ni dah 3tahun kot kenal dengan wak . hm . semalam ade gak jatuh tergolek macam nangka busuk tu . nak lompat spike , badan ni tak stabil plak . haha . kena gelak . but its okeyy . tangan dah sengal2 , badan pon camtu gak .

esok umah member kenduri kawin . kawan laki lagipon . datang untuk jemputan je lah . hehe . petang nak pergi Jasin . Mr.Heart sibuk nak tuka rebate handphone . layankan aje . tira ni ? akhir tahun baru genap 21 . haha . korang dah tebus rebate ke ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

hafiz hafizol said...

Jom tebus rebate beli nfon Alcatel.. hahaha

Chot said...

dah lame tak gerak badan ekk..

Shark Kay said...

hoho..
pandai ek spike,
jumpa mr.heart tu kang sehat ler nnti.

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH