Nur Atirah

Friday, 13 September 2013

Feeling sad !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


penat penat . jam 12 baru sampai rumah . first week dah kena training volleyball . hmm , ape nak buat . ekot je lah . korang boleh main volley ball ? tira takde lah pandai sangat , tapi disebabkan minat tu , paksa jugak main . hehe .

cuti sem dah lama , cuti pon bukan exercise . tadi training badan berat gila . haha . nak lompat pon malas . nak kena paksa diri sendiri nie . sedih2 . minggu depan ade friendly . dengan sape pon tak tau lahh . janji rock . haha . ehh , korang minat volley ball tak ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

4 comments:

Norniwanie Nasarudin said...

Hai tira..eh,kita pun minat voley ball..tapi takdelah pandai main sangat..minat je lebih..hihi

Bonda Qalish said...

Jemput follow segmen saya.

http://penat-menaip.blogspot.com/2013/09/segmen-follow-me-by-salamah-ishak.html

Isabel Diaz said...

Saya pun tengah bersedih jugak sekarang. Huhu.

TelingaBulat said...

skenye volley ball. lame xdpt main lps zaman belaja dlu ;(

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH