Nur Atirah

Friday, 13 September 2013

Dah tak reti rasa malu

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

alhamdulillah , tira baru je sampai kampung halaman . penat badan ni duduk dalam bas . sebelum rehat , nak blogging dulu . hehe . hari ni belum sempat lagi blogwalking . nanti malam baru sempat nak singgah baca entry korang . nanti tira singgah okeyyy .

hm , actually tira nak cakap pasal perangai budak2 yang takde rase malu lagi kat orang sekeliling . alkisahnya gini , masa tira kat bustop tampin tadi , ade lah terpandang due tiga pasang couple ni dok pegang2 tangan , manja2 depan orang ramai . eyy , memang ramai k kat situ . ape , tak reti malu ke ?

nak buat show pulak . aishh . yang si makwe2 diorang ni nak naik bas la . dan kononnya si pakwe ni tunggu diorang sampai bas tu gerak . dah macam suami pulak . padahal budak2 je lagi tu . adoii . yang paling tak boleh bla , sebelum si makwe ni naik bas . salam tangan , laga2 pipi .

makcik pakcik kat tepi2 tu mesti berbulu je tira rase . diorang buat muka tak bersalah plak ehh , ape nak jadi lahh . salah sapa tu ?


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ramai dah yang macam tu sekarang tira...

Kisah Si Dairy said...

yang peliknya mereka bangga untuk rasa macam tu kan..pelik2...

Syafira Abdul Ghaffar said...

semoga Allah jauhkan keluarga dan keturunan kita berperangai sedemikian..insyaAllah..

Yumida Huda said...

aah..ramai yg ikut trend mcm ni

Nora Karim said...

sedihkan? Tu sebab belum jadi suami isteri... nanti dah jadi suami isteri... tak de makna suami nak tunggu2 bagai... huhuh

Chot said...

salam tgn tu rasa cam nk lempang..haha

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH