Nur Atirah

Friday, 13 September 2013

Teringin nak tambah bloglist

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah lama dah bloglist yang ade kat sidebar tira tu . sejak awal tahun kot . kecuali bloglist jom bersahabat tu baru sebulan . so terasa lah macam nak tambah bloglist baru . agak2 nak buat macam mana ehh ? nak wat segmen or camne ?

kenapa ? bukan ape , tira lebih suka berblogwalking mereka2 yang berada dalam bloglist tira dulu . contoh macam baca dulu diorang punya update , so baru lah g blogwalking kat blog2 lain . nak pergi blog lain tu , menerusi blog diorang ni lah kirenyaa . 

so , nak wat cmne ni and biler eak ? hehe


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Jue Derella said...

jom bw kat sini plak... hehehe
www.jderella.blogspot.com

Isabel Diaz said...

Saya sokong. Heheh.

Chot said...

sy sokong, cadangan ditutup :p

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH