Nur Atirah

Wednesday, 18 September 2013

eye bag teruk .

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

nak cite pasal eyebag sikit . taukan ape eyebag ? alaaa , hitam2 bawah mata tu . korang selalu kena tak ? tira ni memang pemenang anugerah eyebag lah kalau nak diawardkan . hehe . sebab ape , sebab ayebag ni senang je nak lekat . kalau tira lmbat tido ke , ape ke . dah teruk .

actually tira ade pengalaman buruk la kan . mase SPm dulu , time study malam2 , memang susah sangat nak study . tira duduk rumah , kadang2 tu bangun pukol 4 pagi gitu . nak bukak mata tu susah sangat sebab mata ni sensitif gila kat cahaya lampu . seksa jugak mase tu . 

tira ni pulakk suka gosok2 mate ni . tu yang dok lekat eyebag . susah nak hilang . hmm , pakai ape pun , gitu je . lepas ni nak google plak cara nak hilangkan eyebag tuh . 


nampak tu ? still jelas kan ? dark circle tu ! korang ade petua nak tolong ? hehe . share lahh .


Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

imie fatiema said...

kurang tido agaknya dear, rajin2 masker mata guna timun..fresh je

Asha Lya said...

Salam tira..kita pun ada maslah yang sama juga.bermacam cara di buat tapi still tetap sama juga :(

mina zaim said...

letak timun kat mata..hihi agak je..

Isabel Diaz said...

Banyak berehat yea sis

TelingaBulat said...

kne tido ckup tuhh..TB klu tdo 2 jam je pon mate mmg xkn lebam2 nye ehehe

nabila biela said...

kena tdow awal..dan makan cukup..hehe

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH