Nur Atirah

Wednesday, 18 September 2013

syok sangat sampai lupa handphone.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


sedap dan lazat ! tu lah gambaran setelah dapat makan steamboat kat api-api . tak terkata . haha . macam2 boleh makan . hari ni tira makan dengan harga ladies price . murah taw . RM17.50 sekepala . macam2 adoooo .

nak dijadikan cerita tu , makan punya makan . memang makan tak ingat orang sekeliling dah . amik2 gambar . tira plak tak bawak beg . handphone , beg duet , suma pakai pegang jee . dah bayar tue terus je melulu masuk kete . kete kawan lah kan . lari2 g jusco terus . nak solat maghrib .

hamik kau , gelabah tengok handphone takde kat tangan . haha . sayang woo , nombor tu sayang . cepat2 call restoran tu . alhamdulillah , soh dia pegangkan sementara kitorang merayau2 dalam jusco . niceeeeeeeeee meal for today . kenyang sangat . alhamdulillah .


murah taw . kalau korang nak pergi , boleh lah google tempat tu k . boleh booking dulu . 
http://www.apiapisteamboatandgrill.com.my/

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

beta kupu said...

murah & best...nnt isya' nak try

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH