Nur Atirah

Wednesday, 18 September 2013

Nuffnang - 5 CPC sekali gus !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !




alhamdulillah , saat2 tira dah makin takde masa sangat nak blogging ni , Nuffnang still lagi melekat kat account tira . sungguh , masa singkat sangat kalau nak dibandingkan masa tira cuti , tira dapat bogwalking sana sini . tapi sekarang , kalau setakat 2 kali update dalam sehari boleh lah kot .

and yang teruja sikit ni , En.Nuffnang bagi tira earning untuk CPC . yeahh . tepuk tangan sikit ! hehe . legaa bila tengok ade earning tu . maknanya korang still lagi sudi singgah kat blog yang tak seberapa ni . cewahh . hehe .

5 CPC sekali gus . hamek kau . CPC yang ke9 hingga ke13 . terima kasih En.Nuffnang . Terima kasih kawan blogger sekalian . jangan jemu singgah sini ye . tinggalkan komen sekali ye . kalau perasan , setiap CPC 0.25sen . korang pun macam tu ke ?

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

Ρυαи Gојεѕ said...

wa, rezeki masyuk :)
taniah tira :) keep it up!

Yumida Huda said...

alhamdulillah tira
blogger berstatus gliteratti akan dpt 25 sen setiap kali iklannya di klik
yg berstatus ordinary akan dpt 15 sen bila iklannya diklik

yeah..nnti blh la beli gadget idaman..kumpul duit..hehe

yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

piqa da bajitos said...

waahhh best best..caiyok !

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH