Nur Atirah

Thursday, 29 August 2013

Macam tau je tira suka nombor tue.

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


hehh , banyak dah kan segmen yang blogger2 ni buat . termasuk lah tira sendiri . hee , sebelum tu , nak jemput lah join segmen tira ni . Segmen Jom Bersahabat Part1 . rajin2 lah join yee . heee , lagipon tira memang suka nak join segmen2 ni sebab , nanti ade orang datang singgah blog kite , lepas tu kite plak balas jejak mereka . kan bestt . 
haa , sebenar nak bg tau nih . ari tu ade la join segmen ni . lepas tu dapat lah satu doodle . maklum lah den tak goti nak lukih doodle2 ni . hehe . mengharap orang bg yo lahh . yang tira suka tu letak plak link tira kat no peberet tira . huhu . cam tau tau yo tira suko no tu . 
feberet tira la , tira suke no 7 ! korang suka no ape ? hehehe .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

6 comments:

Norhasniza Khalid said...

hai tira,.. comel doodle tu ye..

munirah rahman said...

cantik doodle... singgah sini jap.. hehe :D

Asha Lya said...

cute doodlr tira...

Erna Eer said...

kiut nye doodle, mnunjuk kan keperibadian tira je, haha saje nak amek hati xpe kan?? =))

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

nice one!

Hafiza AizZawa said...

comelnye..cane nk buat nie..

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH