Nur Atirah

Thursday, 29 August 2013

Tips bezakan link blog atau link ads

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dari dok tengah2 blogwalking tadi , terjumpa pulak satu tips yang bagus ni . bagi tira bukan bagus da , amat2 bagus kott ! actually , dah lama dah tira nak cakap pasal benda ni . cuma belom sempat nak buat entry je . yelahh , asal nak blogwalking je , mesti kadang2 tu terbantut sikit . susah nak blogwalking . tu tira geram .

klik link tu . ads yang keluar , klik yang ni , ads lagi . lagi dan lagi . korang tak perasan ke ? hmm . nak mara pon ta tau . tira ade terbace kat blog abg ben ashaari , cbox ni sebenarnya tak penting pon . menyusahkan je . kotak komen dah ade , email dah ade , nak cakap ape2 taip la panjang2 kat situ . kan kan kan . betul jugak cakap dia tu .

then sekarang , dah ade tips yang amat bagus . boleh la berjaga2 lepas ni . kalau nak tau , jom ke blog Melangkau Garisan . tira baca dari situ . hmm . semoga tips tu membantu sikit untuk korang .


*maaf pinjam gambar satu ye awak . tips awak terbaik :)

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

1 comment:

Nur Irdina said...

Ade orang singkatkan link blog diorang kepada "bitly" . Tapi ramai yang salah anggap cakap tu link ads . Pastu marah . Huhuuu ...

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH