Nur Atirah

Saturday, 20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



BEN ASHAARI

dan petang ni tira nak join segmen blogger hot ni . bersama si kecil yg comel . qhaliff . hehe . huh , tira memang suka sgt ber blog ni sebab boleh dapat sideincome sendiri . lebih2 lagi student macam tira ni kan . nak harapkan duet biasiswa , memang cukup2 untuk tanggung duet photostat , kerja asiignment , duet buku , yuran , gitu2 je . 

kawan tira cakap , best ke blogging ni . nak cakap ape je dalam blog ni . tira cakap kat diorang , boleh je share ape2 asalkan tak hiperbola . asalkan orang tak annoy ngn kite . ye dok . then kalau pandai jana traffic , boleh la dapat income . hmm .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

5 comments:

NAJIHAH HASIN said...

Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Dalia said...

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

9n0L4 said...

dtg dari segmen yg same. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

||aLeaSaRa|| said...

slm sggh sini,support kwn2 juga.all the best tau..cantik blog hijau i like ^^

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

julia jamaludin said...

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH